BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 4 decembrie 2016

- PDL în piele de PNL înșeală românii




Stănculescu Victor-George, avocat și candidat PNL în Vâlcea, înșeală alegătorii postând tot felul de îndemnuri mincinoase ca cel de mai jos.
Să nu uităm faptul că, ipocriții din PDL in piele de PNL, spun peste tot cat de onesti si buni sunt ei și ceilalți cât de răi sunt, că nu-i vor minți pe romani, etc. Uitați dovada care arată cât de "onești și buni" sunt ei:



 Codul penal spune despre înșelăciune următoarele:
"Noul Cod Penal –Înşelăciunea- Art. 244
(1) Inducerea în eroare a unei persoane prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani."

ATENȚIE!!! DACĂ VREI CA VOTUL TĂU SĂ FIE VALABIL PUI DOAR O ȘTAMPILĂ!!!

  Asemeni lui mai sunt și alții din PDL în piele de PNL care, în aproape toată campania electorală, nu au făcut altceva decât să debiteze minciuni, sa-și atace contracandidații și să-i înșele pe români. De câte ori cei din PDL în piele de PNL participă la dezbaterile televizate, nu i-am vazut vreodată să aștepte ca interlocutorii să termine de vorbit și au vorbit mereu peste aceștia. În schimb am observat că cei de la ALDE, PRU și PSD au așteptat ca interlocutorii să termine de vorbit, mai puțin Codrin Ștefănescu care, întărâtat fiind de către pedelistul in piele de penelist care vorbea peste el, a reacționat la fel.
Cu alte cuvinte, cei din PDL în piele de PNL, NU au venit în fața oamenilor cu programe concrete prin care să arate, clar, ceea ce vor să facă și cu termene precise... și pentru că nu au un program coerent pe care să-l prezinte nu spun altceva decât atacuri la persoană (sunt obsedați de Ponta, deși este un simplu membru de partid) și spun că dacă câștigă PSD+ALDE+PRU, România se va îndrepta spre est. O minciună pe care a emis-o Băsescu și propaganda băsistă, cu PDL în frunte, în perioada referendumului din 2012, minciună pe care, din păcate, mai sunt destui proști care să o creadă și, din această cauză o continuă și PDL în piele de PNL. Sper, totuși, că românii nu se vor mai lăsa prostiți de minciuni și să gândească cu propriul cap.
  Alte exemple de postări mincinoase postate de postaci din PDL în piele de PNL care, mai mult ca sigur, sunt platiti din bani publici pentru asta:



Unele postări atacă și jignesc pensionarii, așa cum este cea de mai jos:

Pe urmă mai apar bilețele scrise de, așa zisi, oameni din străinătate către mamele din România care sunt menite să-i înșele pe români și care, mai mult ca sigur, sunt făcute la Modrogan (sediul PDL in piele de PNL):



Aceste exemple pot continua... Însă cred că sunt mult prea destule ca să vă faceți o părere despre PDL în piele de PNL și despre cei care vor vota acest partid...

    Noi, românii, nu trebuie să uităm cine a tăiat pensii, salarii, alocații, indemnizații, șomajuri, etc., cine a închis spitale și școli, cine a marit TVA de la 19% la 24%, cine a împrumutat 20 miliarde de euro care s-au evaporat rapid, cine a supraimpozitat ilegal pensiile plus alte multe nemernicii pe care le-au comis Basescu si cei din PDL acum ascuns in piele de PNL si PMP.



 De asemenea nu trebuie să uităm cine a reîntregit salariile, cine i-a despăgubit pe pensionari, cine a mărit indemnizțiile pentru cresterea copiilor, cine a marit salarii, pensii și a dublat alocațiile copiilor, cine a redus TVA la alimente de la 24% la 9%, cine a redus cu 5 puncte procentuale CAS-ul pentru angajatori si a eliminat impozitul pe profitul reinvestit, cine a adus Romania pe creștere economică timp de peste 4 ani consecutiv, cine a ridicat procentu absorției banilor europeni de la mai putin de 7% la peste 70%, cine a plătit datoriile făcute de guvernul Băsescu+PDL (acum în piele de PNL și PMP) și a scăpat România de FMI, cine a eliminat 90 de taxe si acum vrea să elimine încă 102 taxe și să marească salariile din sănătate și învățământ dar se împotrivesc Iohannis, Cioloș și PDL în piele de PNL și altele.

   Iohannis, Ciolos, PDL în piele de PNL și PMP și "justiția" română vor următoarele pentru români:


Probabil de aceea Iohannis a promulgat o lege care ne bagă pumnul în gură și suntem pasibili de amenzi și/sau pedeapsă cu inchisoarea dacă ne spunem opiniile pe facebook și alte rețele de socializare pentru că, cică, e spațiu public... Mă intreb, atunci, dacă am o opinie cum o pot face cunoscută dacă nu o pot spune în public? Mă duc în baie, închid ușa și mă uit în oglinda și spun: "Bă, ăla din oglindă! Să știi că asta e opinia mea..."? Pe românește spus, am dreptul la opinie dar nu am voie să o fac publică, adică s-a ajuns la nivelul anilor de dinainte de Decembrie 1989. Nu mai contează art. 19 din DECLARAŢIA UNIVERSALĂ A DREPTURILOR OMULUI, nici art.30 din CONSTITUŢIA ROMÂNIEI, nici Carta Drepturilor Fundamentale a UE, nici Convenţia Europeană a. Drepturilor. Omului...
Mi se pare absurdă această lege și e mai cruntă decât cea de pe vremea comuniștilor. De aceea ar trebui abrogată imediat.

  Dacă vrem ca lucrurile bune, speranța, demnitatea și bunăstarea să revină în viața noastră cotidiană vă propun următorul lucru:


și NU UITAȚI



De altfel, PNL-ul i-a mai înșelat de multe ori pe români și în cel mai urât mod:
- În 2012 PNL a spus că nu va face NICIODATĂ alianțe cu PDL și oamenii au votat USL-ul și, implicit, PNL-ul ți acum, după cum se știe, PNL a fuzionat cu PDL după ce a rupt USL-ul;
- În 2014, după ce au rupt USL-ul și inainte de alegerile pentru europarlamentare, apăruse informația că PNL va părasi ALDE și va trece la PPE... Imi aduc aminte si acum cum urlau ca sunt doar minciuni, ca PNL a facut parte si va face parte doar din ALDE după care, a doua zi dupa votul pentru europarlamentare, să anunțe că PNL părăsește ALDE și intră în PPE și nevasta "imaculatului" Crin Antonescu primește un post de vicepreședinte al PPE. (Ce scriam eu în Martie 2014, cu câteva luni înainte de alegerile pentru europarlamentare... CITIȚI CU MARE ATENȚIE: Ruperea USL şi efectele ei )
Așa că PDL în piele de PNL să nu tot clameze că ei sunt onești, corecți, că își țin promisiunile, etc. pentru că, propriu zis, i-au mițit și i-au furat pe pe români de zeci de ori mai mult decât PSD.

Închei cu pronosticul meu pentru alegerile din 11 Decembrie 2016, pronostic valabil doar dacă Iohannis, PDL în piele de PNL, PMP și STS nu vor frauda votul.
Aduceți-vă aminte ca MRU a spus că STS are capacitatea de a frauda votul în totalitate iar Stalin a spus că "Nu contează cine votează ci contează cine numără". În cazul de față, voturile sunt numărate de STS care se află în directa subordine a lui Iohannis și care e condus de o slugă a lui Băsescu și de aici apar SUSPICIUNILE REZONABILE, însoțite de INDICII TEMEINICE că STS-ul va frauda votul în așa fel încât USR și PMP să intre în parlament și cu PNL să poată face majoritate. Deci, spun că prezența la vot va fi aproape de 40% șind să spun că va fi sub 40% si restul pronosticurilor sunt:

PSD = 44-46%
PNL = 19-20%
ALDE = 6-8%
UDMR = 5-5,4%
PRU =  5%
USR = peste 5%
PMP = sub 5%

După redistribuire s-ar putea să avem următorul scor:

PSD = 49-51%
PNL = 22-23%
ALDE =  8-10%
UDMR = 5,4-6%
PRU = 5,4%
USR =6,2%



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu