BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 10 noiembrie 2014

- România protestului bine plătit (de către ACL)

 


     Vreau să fac o mică analiză asupra cauzelor care au dus la "protestele", unele cu violenţe, din 08 şi 09 Noiembrie 2014... Cauza principală este faptul că Iohannis şi ACL nu au niciun mesaj convingător prin care să-şi atragă votanţi. Singurele mesaje ale lui Iohannis şi ale ACL au fost, de fapt, doar atacuri mincinoase la adresa lui Ponta... Pur şi simplu, Iohannis şi ACL, nu au prezentat un program prezidenţial concret. De fapt, ca şi Udrea, a copiat aceleaşi lucruri din cărţile lui Iulian Chifu, fost consilier a lui Băsescu.




Text preluat de pe site-ul Antena 3:


"Legătura dintre Traian Băsescu, Elenea Udrea şi Klaus Iohannis este mai clară ca niciodată. Iulian Chifu, unul dintre consilierii preşedintelui, i-a inspirat în aşa măsură pe Elena Udrea şi pe Klaus Iohannis încât aceştia au copiat un pasaj întreg dintr-o cartea de-a lui şi l-au introdus în programele lor electorale.
Este vorba de un subiect de politică externă care face referire la Balcanii de Vest.
"Balcanii de vest, dacă toată lumea era frământată în România ce se întâmplă cu Balcanii de vest, doamna Udrea explică: Balcanii de Vest sunt o regiune de relativă instabilitate şi fragilitate statală, în vecinătatea României. Susţin primirea cât mai rapidă a Macedoniei în Nato" 
În acelaşi timp, Elena Udrea scrie în programul său electoral că susţine încheierea procesului de reforme a Muntenegrului, dar şi drumul european al Serbiei. 
Obiective care apar şi în programul electoral al candidatului ACL Klaus Iohanis. Cu exact aceleaşi cuvinte.
De fapt, ambii candidaţi au copiat de la unul dintre oamenii preşedintelui Traian Băsescu. Întregul paragraf de politică externă apare în cartea fostului consilier Iulian Chifu - intitulată "Gândire strategică"."

   
Lipsa dezbaterilor dintre cei doi candidaţi datorată refuzului lui Klaus Iohannis de a participa la cele 4 dezbateri propuse de Victor Ponta, teama lui Iohannis de a merge la Antena 3 (probabil că, dacă nu are întrebările date cu o săptămână înainte şi apoi nu are răspunsurile pe promptere, nu știe ce să răspundă), folosirea alegerilor din Diaspora ca pretext pentru protestele regizate de ACL ca proteste spontane (cu bannere şi pancarte care necesită timp pentru a fi făcute de către firme specializate) şi cu protestatari şi agitator plătiţi de ACL, amestecul lui Băsecu şi a slugoilor băsisti din DNA în campania electorală, etc., lasă un gust amar cetăţenilor cinstiţi care vor să voteze pe 16 Noiembrie 2014 şi asta din cauză că se observă clar că Iohannis şi ACL  se bazează pe votul românilor din străinătate, pe protestele regizate şi asta din cauză că nu au ce să le spună oamenilor pentru că oamenii nu se mai lasă păcăliţi uşor şi speră că aceste proteste să-i influenţeze cumva şi să-i determine să nu-l mai voteze pe Ponta.
   Cred că efectul scontat de ACL este o lovitură de bumerang pentru ACL pentru că observ tot mai mulţi oameni, care nu au votat la primul tur, hotărâţi să meargă la vot şi să-l voteze pe Ponta pentru a nu mai ajunge slugoii băsişti din PDL la putere.
    Mai nou, din disperare, Băsescu şi ACL cer mărirea numărului de secţii de votare în străinătate, doar-doar vor mai putea fura ca în decembrie 2009, instigând la încălcarea legii, ca mai apoi să poată contesta alegerile şi votul oamenilor, bătându-şi joc de vot ca în vara lui 2012.
Legea spune clar: alegerile pentru turul 2 se ţin în aceleași secții de votare și circumscriţii ca și în turul 1.
Legea 370/2004
"Art.54
(1) Al doilea tur de scrutin are loc in conditiile prevazute la art. 81 alin. (3) din Constitutia Romaniei, republicata, la doua saptamani de la primul tur de scrutin, in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale, sub conducerea operatiunilor electorale de catre aceleasi birouri electorale si pe baza acelorasi liste de alegatori de la primul tur.
(2) In al doilea tur de scrutin participa primii 2 candidati care au obtinut cel mai mare numar de voturi, valabil exprimate pe intreaga tara la primul tur. Confirmarea acestui numar se face de Curtea Constitutionala in termen de 24 de ore de la primirea proceselor-verbale prevazute la art. 51 alin. (3), prin aducerea la cunostinta publica a prenumelui si numelui celor 2 candidati care vor participa la cel de-al doilea tur de scrutin si a zilei votarii stabilite potrivit alin. (1).
(3) Campania electorala pentru al doilea tur de scrutin incepe de la data cand s-a adus la cunostinta publica ziua votarii.
(4) In termen de doua zile de la deschiderea campaniei electorale se vor stabili orarul pentru desfasurarea acesteia la serviciile publice de radio si televiziune si repartizarea timpilor de antena, potrivit art. 36 care se aplica in mod corespunzator.
(5) Persoanele acreditate sa asiste la efectuarea operatiunilor electorale la primul tur de scrutin sunt de drept acreditate sa asiste la efectuarea acestor operatiuni si la al doilea tur de scrutin."
Dacă vrem să fie bine în ţară, atunci slugoii băsişti nu mai trebuie să ajungă la putere şi asta se poate face doar prin nevotarea lui Klaus Iohannis şi votarea lui Victor Ponta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu