BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

duminică, 9 noiembrie 2014

- Disperarea lui Băsescu şi a complicilor şi slugoilor băsişti, din PMP şi ACL, scoate oameni plătiţi în stradă pentru a protesta împotriva lui Ponta


Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014, disperarea lui Băsescu, a complicilor şi slugoilor băsişti din PMP şi ACL a fost dată în vileag prin organizarea de proteste împotriva lui Ponta în Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj. Cine crede că acei oameni au ieşit în stradă de capul lor se înşeală... Sunt ferm convins că în spatele acestora stau Băsescu, PMP şi ACL. O dovadă ar fi o înregistrare de aseară cu indivizi care împărţeau bani, din care reiese şi implicarea unui senator PNL...:

"Jurnalistii postului de televiziune (România TV) au prezentat o inregistrare in care un barbat ii da o suma de bani altuia:
"- 150 de la Mircea. Vei primi inca sase de la Nicoara (n.r. Marius Nicoara - lider si senator PNL de Cluj)
- Da-i ca-s prea putini. Sunt prea putini", este schimbul de replici dintre cei doi indivizi inregistrati de Romania TV.
Manifestantii anti-Ponta ar fi fost platiti cu 30 de lei pentru a participa la proteste si pentru a indemna si pentru a incita si pe altii sa se alature."


Text preluat din ştiripesurse.ro


                                                                Înregistrarea video RoTV                                                 


  O altă dovadă este prezenţa a cel puţin unui autocar ACL, cu număr de Iaşi, la Timişoara şi declaraţia şoferului:

"La ora 16.00, în apropierea sediului PDL Timiş, a fost parcat un autocar înmatriculat în Iaşi şi branduit cu însemnele ACL şi cu figura primarului de Sibiu. Că vehiculul este unul folosit în campania ACL stă ca dovadă şi permisul primit de la Primăria Bacău pentru a intra în localitate, autocarul având 26 de tone şi fiind trecut ca aparţinând Alianţei Creştin Liberale.
Şoferul a spus că autocarul are capacitatea de a transporta 70 de persoane şi a venit de la Iaşi la Timişoara încărcat la capacitate maximă, iar călătorii vor participa la mitingul anti-Ponta

Text preluat din obiectiv.info  

   Probabil vor mai apărea şi alte dovezi ale implicării lui Băsescu, Iohannis, PMP şi ACL în aceste proteste. De fapt uitaţi-vă la poza de mai jos... Observaţi că banner-ul este în culorile de campanie ale lui Iohannis. Eu nu cred că, aşa zişii protestatari, ar fi putut avea logistica necesară organizarii şi dotării cu bannere, pancarte, etc. pentru aceste mitinguri... Se vede clar, cel puţin, implicarea ACL:



   
   Dar să revenim la cele spuse la început... De ce disperare în clanul Băsescu şi în rândurile complicilor şi slugoilor băsişti din PMP şi ACL? 
  E simplu:
- Dacă câştigă Ponta, justiţia va începe să lucreze şi în cealaltă direcţie şi magistraţii nu vor mai practica dubla sau tripla măsură în anchetarea şi judecarea dosarelor ca până acum şi toate dosarele dosite prin sertarele DNA, DIICOT, PG, etc. vor fi scoase la iveală şi clanul Băsescu, complicii şi slugoii acestuia vor trebui să răspundă în faţa legii pentru toate faptele lor şi vor trebui să returneze banii furaţi şi/sau fraudaţi din banul public şi alte afaceri oneroase prin care s-au îmbogăţit peste măsură în timp ce poporul a fost sărăcit şi subjugat;
- Dacă câştigă Iohannis, Băsescu, care are o înţelegere ascunsă cu Iohannis, poate sta liniştit împreună cu clanul său şi cu toţi complicii şi slugoii lui pentru că Iohannis i-a garantat libertatea şi neredeschiderea dosarelor în care sunt implicaţi şi chiar menţinerea poliţiei politice băsiste pentru a garanta libertatea clanului Băsescu, a complicilor şi slugoilor băsişti, inclusiv păstrarea averilor dobândite prin fraudă, jaf şi alte ilegalităţi. Pentru asta, probabil, Băsescu nu va scoate la suprafaţă vreun dosar cu dovezi penale despre Iohannis.

 
 Din păcate, cei care au ieşit aseară în stradă nu îsi dau seama că, pentru 30, 50 sau 100 lei, s-au căcat pe democraţie pentru a apăra corupţia, jaful şi frauda din banul public şi jefuirea poporului român. Pe lângă aceasta, dat fiind faptul că, atât Băsescu cât şi Iohannis, sunt suţinuţi de extremiştii maghiari care vor ruperea Ardealului de România pentru a fi alipit Ungariei, aceşti protestatari au protestat şi în favoarea acestor extremişti.
   Aceşti, aşa zişi protestatari, l-au acuzat pe Ponta că este comunist, uitând că ei susţin pe cel mai mare securisto-comunist şi turnător al ţării, Băsescu Traian. Ponta nu avea cum să fie comunist. Era prea tânăr... Dar minciunile băsiste sunt uşor asimilate de indivizi certaţi cu legea şi şantajabili, cei drogaţi, băuţi şi/sau plătiţi. Problema este că acestora le cad victime şi mulţi naivi şi oameni neinformaţi care iau de bune minciunile băsiste.care Pe de altă parte, în ultimii 10 ani, am ajuns să respect comunismul de mii de ori mai mult decât băsismul şi să spun în gura mare că Ceauşescu şi PCR erau mici copii pe lângă Băsescu şi PDL.
A doua acuzaţie se referă la votul din diaspora, acuzaţie prin care îl face vinovat pe Ponta de faptul că au rămas români care nu au votat în străinătate, uitând de datele concrete din care reiese că au votat un număr aproape dublu faţă de decembrie 2009 (cu tot cu voturile fraudate atunci de Bachonschi) şi faptul că Ponta a avertizat că, dacă în turul 2 vor exista români care nu vor putea vota în străinătate, întreaga conducere a MAE va fi demisă.
În concluzie, obiectul protestelor, nu există şi rezultă că a fost folosit ca pretext pentru a-i apăra pe cei din clanul Băsescu şi be slugoii băsişti corupţi din PMP şi ACL complici cu Băsescu la jaful din banul public, la jefuirea populaţiei, la distrugerea României, la distrugerea sănătăşii şi învăţamântului, la distrugerea imaginii României pe plan extern, la subminarea şi distrugerea economiei naţionale, la trădarea interesului naţional şi alte nemernicii.

Culmea este că nu i-am văzut ieşind în stradă pentru salarii, pensii, şomajuri, indemnizaţii, sporuri tăiate şi/sau eliminate de Băsescu şi PDL, nu i-am văzut ieşind în stradă când au fost închise peste 2500 de şcoli şi 182 de spitale, nu i-am văzut ieşind în stradă când a fost mărit TVA-ul de la 19% la 24% şi au fost supra-impozitate ilegal pensiile, nu i-am văzut ieşind în stradă după 6 decembrie 2009 când Băsescu şi băsiştii din PDL au fraudat votul la prezidenţialele din 6 Decembrie 2009 şi nu i-am văzut ieşind în stradă când CCR s-a căcat pe votul a 8,5 milioane de români (mai ales că democraţia este bazată pe votul majoritar exprimat liber şi nu pe decizia a 6 oameni), moment în care a dispărut democraţia din România.



Păcat că mai există mulţi, prea mulţi, români care pun botul la manipulările de tip băsist facute de PMP, ACL şi alţi complici şi slugoi băsişti. Păcat că românii se lasă cumpăraţi cu sume derizorii, că îşi vând demnitatea şi cinstea pe 30 de lei şi că nu pun în faţă viitorul lor şi al copiilor lor, demnitatea, cinstea şi curajul.

UPDATE 1

Încă o dovadă a împlicării băsiştilor din ACL în proteste şi care dovedeşte că Băsescu şi Iohannis stiu că nu au cum să câstige corect alegerile şi recurg la aceste manifestări de stradă în speranţa că îi vor face pe români să-l voteye pe Iohannis sau, pur şi simplu, să facă presiuni pe români şi să-i sperie Iohannis şi-a făcut lansarea plătind participanţi şi continuă sa facă proteste plătind protestatari:





UPDATE 2:
Alte dovezi că ACL a regizat protestele din 08 Noiembrie 2014 de la Timişoara... Noul program a lui Iohannis si al ACL este "România protestului bine plătit":

"Protestele de aseară din marile oraşe ar fi fost regizate şi oamenii chiar plătiţi.  Un filmulet montat de cancan.ro arată că protestul de la Timişoara a fost organizat şi finanţat de oameni din ACL şi apropiaţi ACL.

“Am luat si eu ceva acolo, doar nu veneam degeaba pana aici. Am fost cu galeria de la meci. Ne-a dat ceva banuti”", a marturisit barbatul, care a mai recunoscut ca a incasat 50 de lei pentru prezenta la protestul “spontan”, le-ar fi mărturist celor de la publicaţia menţionată un ultrass.
În centrul acestor acuzaţii se află primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL). Numai că primarul susţine că el a dat autorizaţie pentru o acţiune civică:
"Eram intr-o comuna, am ajuns in Piata Victoriei cand protestul era pe final. Habar n-aveam ce s-a intamplat.
Incidentele le regret. M-am plimbat cu un coleg prin Piata Victoriei cinci minute si sigur ca o multime de oameni au dat mana cu mine si au facut poze, cum se intampla de obicei. Dupa ce am mancat o inghetata la o terasa mi-a spus cineva ca un grup de tineri vrea sa faca o poza cu mine. Mi-au spus ca au participat la protest.
Împartasesc valorile acestor tineri. Asum aprobarea pe care am dat-o pentru o miscare civica", a spus Nicolae Robu, primarul Timisoarei la Romania TV."

                                                                                           Text preluat din ştiripesurse.ro




UPDATE 3:

Nu sunt destui banii pentru huiduirea lui Ponta:

"Potrivit actualmm.ro tinerii activiști ai PNL și PDL ar fi declanșat un scandal la nivelul ACL, după mitingul în care premierul Victor Pota a fost huiduit la Baia Mare. 50 de lei sau 100 de lei? Atât se aude pe la colțuri că ar fi primit tinerii activiști ai celor două partide. 

Daca la protest tinerii din cele doua formatiuni aflate in alianta electorala s-au inteles bine, imediat dupa eveniment acestia s-au dus sa sarbatoreasca gestul lor pioneresc.
Involuntar a aparut in discutie si tema remuneratiei, moment in care ar fi inceput disputa. Se pare ca tinerii indemnati sa iasa in strada de catre deputatul PNL Mircea Dolha au fost mai castigati, generozitatea parlamentarului fiind binecunoscuta in situatii de razboi.. 100 de lei se pare ca ar fi fost suma primita de fiecare tanar din PNL care l-a huiduit pe Ponta.

In tabara cealalta, a tineretului PDL condus de Titel Oltean, situatia se aude ca este mai modesta, tinerii activisti primind doar 50 de lei. Tot pe surse am aflat ca tinerii vor sa mearga in audienta la Mircea Man, de la care spera sa obtina diferenta de bani.In caz contrar, se spune, unii dintre tinerii activisti ai PDL au de gand sa treaca in tabara sustinatorilor lui Ponta, mai scrie sursa citată."

                                                                                   Text preluat din DCNEWS.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu