BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

miercuri, 19 noiembrie 2014

- De ce a pierdut Ponta alegerile?

   Alegerile prezidenţiale din 16 Noiembrie 2014 au arătat ( pe langă faptul că poporul român este un  popor de lași, pupincuriști, slugi și (abia acum mi-am dat seama) de proşti) că românii au uitat că băsiştii au promis salariu minim de 900 de euro, pensii minime de 600 de euro, locuri de muncă, alocaţii pentru copii mărite şi multe alte minciuni dar băsiştii, după ce au ajuns la putere, au început să taie salarii, pensii, ajutoare de somaj, indemnizaţii, etc., au eliminat sporuri, indemnizaţii, tichete de masa şi alte facilități, au concediat aproape un milion de oamenii, au făcut ca sute de mii de firme să se inchidă şi alte zeci de mii să îşi mute afacerile în Bulgaria şi Ungaria (lăsând o mulţime de oameni fără locuri de muncă), au închis peste 2500 de şcoli şi 182 de spitale.
  În campania electorală de anul acesta, aceiaşi băsisti, au făcut multe alte promisiuni electorale, fără acoperire, pe care, mai mult ca sigur, nu şi le vor ţine şi, faptul că o mare parte din români i-au crezut, din nou, mi se pare cea mai mare prostie făcută de români.
  Totuşi, aceste promisiuni mincinoase nu sunt singurele care au dus la pierderea alegerilor prezidenţiale de către Ponta ci mai sunt şi următoarele cauze:

1) Maşinăria băsistă (din care, pe lângă băsişti, mai fac parte Băsescu, DNA, ÎCCJ, CSM, ANI, STS, SPP, SIE, SRI, etc.) de spus minciuni, de denigrare mincinoasă,de creare de diversiuni, de regizare de "proteste spontane" şi de cumpărare a voturilor a funcționat foarte bine... O dovadă clară, în acest sens, este declaraţia video lui Băsescu:




2) Victor Ponta a greşit enorm când a căutat să ducă o campanie electorală pacifistă în timp ce contracandidatul său îl ataca mereu cu tot felul de acuzaţii mincinoase. A crezut că dacă el se va comporta aşa, Iohannis şi băsiştii din jurul lui (nu am să-i amintesc şi pe extremiştii maghiari), vor înţelege să ducă o campanie electorală decentă... 
S-a înşelat enorm: BĂSIŞTII NU POT FI DECENŢI. Chiar şi pe internet, orice comentariu al unui băsist îl vedeai plin de ameninţări ( chiar şi de instigare la crimă, discriminare, etc.), înjurături şi alte expresii pornografice:


Instigare la CRIMĂ



Atitudini NAZISTE




Jigniri şi instigare la discriminare şi conflicte



3) Greşeala cea mai mare a făcut-o în momentul când nu a vrut să facă referendum pentru demiterea lui Băsescu o dată cu primul tur al alegerilor prezidenţiale... Dacă făcea referendumul acum era preşedintele care ar fi câştigat alegerile din primul tur.

Una din lozincile lui Iohannis şi a băsistilor din PDL şi PNL este cea în care spuneau oamenilor că puterea nu trebuie să ajungă în mâna unui singur partid stat pentru că ar fi un lucru rău pentru ţară şi români... La puţin timp după alegeri, Iohannis şi băsiştii din PDL şi PNL (noul PNL care este, de fapt, PDL în piele de PNL), au întors-o şi vor toată puterea... Asta ar trebui să fie un mare semnal de alarmă pentru toţi fraierii şi nemernicii care şi-au vândut votul şi l-au votat pe Iohannis:





Propun celor din PSD, PC, UNPR ca pe 22 

decembrie să facă un act de demnitate și 

curaj şi să își dea demisia în bloc din 

guvern (în felul acesta  Băsescu nu va 

numi niciun nou premier şi toată 

răspunderea îi revine lui Iohannis pentru 

numirea unui nou premier), ideal 

ar fi să plece cu toții şi din parlament,

 spunându-le lui Iohannis şi băsiştilor din 

PNL (PDL in piele de PNL) că aşteaptă

ca, în următoarele 6 luni, să-şi ţină toate 

promisiunile făcute electoratului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu