BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

luni, 18 martie 2013

- Adrian Năstase şi procurorii băsisto-securisti

Adrian Năstase
  Dosarul "Trofeul calităţii" în care Adrian Năstase a fost cercetat, judecat şi condamnat la 2 ani de închisoare cu executare este un dosar politic instrumentat la comanda lui Băsescu. Modul în care a decurs anchetarea lui     Adrian Năstase, modul în care a decurs judecarea şi, mai ales, sentinţa dată şi motivarea acesteia, demonstrează cu vârf şi îndesat că este o condamnare politică, dată de ÎCCJ la ordin băsist, care nu a avut la bază dovezi palpabile (nici măcar indirecte) ci dorinţa lui Băsescu de al da ca exemplu, pe Adrian Năstase, celor care voiau să i se împotrivească şi să arate slugilor pedeliste că el taie şi spânzură în România şi că cine este cu el o va duce bine.  Cele întâmplate azi la Tribunalul Bucureşti sunt alte dovezi că procurorii răspund poruncii băsiste de a-l împiedica pe Adrian Năstase să iasă din închisoare şi că acesta a fost închis din cauze politice... Mai pe româneşte spus, Adrian Năstase este un deţinut politic al regimului dictatorial a lui Băsescu Traian. Toate astea au fost demonstrate de procurorii băsişti, azi, la Tribunalul Bucureşti prin tertipurile lor de a suspenda sedinţa instanţei, recurgând la o tortură de tip securist cu speranţa că Adrian Năstase va ceda nervos şi face greşeli în faţa completului de judecată şi, în felul acesta, instanţa să accepte recursul DNA-ului (unul din instrumentele de poliţie politică a lui Băsescu prin slugoiul lui, Daniel Morar).
Băsescu şi Morar
   Am râs în hohote când am aflat că procurorii băsişti de la DNA au motivat cererea de suspendare a şedinţei completului de judecată prin faptul că nu au citit dosarul de deţinut al lui Adrian Năstase, adică dosarul în baza căruia au cerut recurs la hotărârea dată de Judecătoria sect. 4, Bucureşti. Pur şi simplu, aceşti procurori s-au dat de gol că au făcut recursul la comandă băsistă şi că sunt atât de incompetenţi încât nu au citit, măcar, dosarul în baza căruia şi-au motivat recursul şi au făcut un recurs după o dictare dată de sus. Puţin mai devreme, Antena 3, a anunţat că instanţa a respins recursul procurorilor băsişti... şi, ca o mică revelaţie, mi-a apărut în minte faptul că Băsescu şi-a pus slugoii să-l ţină cât mai mult în închisoare pe Adrian Năstase pentru că se teme de el. Mai bine zis, Băsescu se teme că, Adrian Năstase fiind alături de Ponta, zilele lui la Cotroceni şi în libertate sunt numărate şi că, dacă USL s-a făcut că-l ignoră până acum, de acum încolo lupta USL-ului împotriva lui se va relansa cu mult mai multă putere.
    Cu speranţa că USL ne va scăpa cât mai curând de Băsescu şi slugoii lui şi că va începe să facă DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT ( aşa cum au promis în campanie), voi aştepta şi voi urmări cu atenţie evenimentele care vor urma eliberării lui Adrian Năstase.

- Şedinţă cu scântei la Tribunalul București în cazul Adrian Năstase
- Procurorul care a instrumentat cazul Năstase, "foarte slab din punct de vedere juridic"
- MAGISTRATUL CACOFON – Procurorul DNA Sorin Chiriazi
- LECTIE DE DREPT – Adrian Nastase catre judecatoarele Sipoteanu, Balaci si Vasilateanu
- Judecătorii au respins recursul procurorilor Adrian Năstase va fi eliberat
- Adrian Năstase despre eliberarea lui din închisoare

2 comentarii:

  1. Comentariile să fie decente articolul poate să fie cât de infect...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul este cat se poate de decent in ceea ce-i priveste pe basisti, chiat si convertiti la iohannism... Ar fi trebuit sa fie de sute de ori mai dur si de acid la adresa acestora...

      Ștergere