BINE AŢI VENIT PE BLOGUL MEU! ***** DACĂ BLOGUL CORESPUNDE CERINŢELOR VOASTRE ŞI VREŢI SĂ FIŢI INFORMAŢI DESPRE NOILE POSTĂRI SAU COMENTARII AVEŢI POSIBILITATEA SĂ VĂ ABONAŢI LA CEEA CE DORIŢI. E GRATIS! ***** "UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC" (John Davison Rockefeller) ***** "Nu vă ataşaţi decât de oamenii vrednici de stimă; Evitaţi mai presus de orice compania celor laşi; Nimeni nu îi respectă, nici măcar cunoscuţii lor." (Alceu) ***** "Adevăratul curaj nu este forţa brutală a eroilor vulgari, ci hotărârea fermă a virtuţii şi a raţiunii ." ( Alfred North Whitehead ) ***** "Curajul este virtutea care face posibile celelalte virtuti." (Winston Churchill) ***** "Daca taci atunci cind ar trebui sa vorbesti, sa stii ca esti fricos." (Abraham Lincoln)***** "Cel care nu are curajul să vorbească pentru drepturile sale nu poate câștiga respectul celorlalţi." (Rene Torres) ***** „Toate lucrurile măreţe din lume sunt realizate de nişte naivi ce cred cu tărie într-un lucru care , în mod absolut evident pentru toată lumea , este imposibil de realizat .“ Frank Richards ***** ''De ne va fi interzisă libertatea de exprimare, proşti şi tăcuţi, vom fi conduşi precum oile spre abator'' George Washinghton ***** VĂ DORESC O ZI BUNĂ!

IMPORTANT!

NU UITAȚI!

BLOG-ul FOLOSEȘTE COOKIE-uri.
CONTINUAREA URMĂRIRII BLOGULUI CONSTITUIE ACCEPTUL DUMNEAVOASTRĂ.
MULȚUMESC!

marți, 21 august 2012

- CCR s-a căcat pe votul a 8,5 milioane de cetăţeni români



De altfel, Zegrean se cacă şi pe Comisia de la Veneţia:






MARŢI, 21 AUGUST 2012, DEMOCRAŢIA DIN ROMÂNIA A FOST ASASINATĂ DE CURTEA (ANTI)CONSTITUŢIONALĂ A ROMÂNIEI, PRIN IUDA POPORULUI ROMÂN: ASPAZIA COJOCARU. SOLICITĂM DECRETAREA ZILEI DE 21 AUGUST CA ZI NAŢIONALĂ DE DOLIU.





3 comentarii:

  1. Domnule, suntem vinovati pentru ca i-am lasat sa o faca...ar fi trebuit sa fim in strada cu zecile de mii inca de pe 2 august...din pacate am stat frumusel la umbra teraselor. Joia trecuta am participat la un mars de protest anuntat de la P-ta Universitatii- Sediul PDL- Modrogan. Abia daca ne-am adunat vreo doua sute. Jalnic!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. S a cacat pe 8,5 milioane de români... Ce sa i faci

      Ștergere